Lieve lieve Leonie, ik ben alleen maar aan het huilen steeds. Ik leef nog in een droom…Wat was jij een schot in de roos. Zoveel reacties gehad hoe goed jij was en hoe de ceremonie zo ons was. Wat een emotie en humor. Niet normaal! Zo waardevol voor altijd. Alle mannen hebben gehuild hebben ze allemaal tegen me gezegd. Het was zo intens. Bedankt voor je geweldige inzet en ga je zeker nog een dikke veer in je reet steken op insta. We zijn begonnen met alle cadeaus maar niet te doen zoveel!

Je bent een heerlijk mens en hoop dat er nog veel bruidsparen het geluk mogen hebben dat ze door jou getrouwd worden
Voor altijd in ons hart ❤️ Liefs Mariëlle

Lieve Leonie, uit alle babsen blijk jij de enige juiste keus! Dit was gewoon een 10+!! Ik was geboeid van de eerste tot de laatste minuut (lukt normaal nooit iemand) en ’t was nog veel beter & mooier dan we gehoopt hadden.
Nogmaals bedankt en we gaan je overal aanprijzen (ik heb geen social media maar doe dat wel op mijn eigen manier). Laat maar weten als je in de buurt bent …
Wens jou en je familie alle geluk en gezondheid!!
Dikke knuffel Jacco