Allereerst hartelijk dank voor de prachtige ceremonie die je voor ons in elkaar hebt gezet ! Echt heel erg mooi ! We vonden echt dat je het ontzettend goed hebt gedaan, complimenten!
Je nam ons op een echt leuke manier mee door het verhaal vanaf hoe we elkaar hebben leren kennen.
Wat wij vooral echt heel erg leuk vonden was dat je door het verhaal heen nog terug kwam op bepaalde punten die dan gedeeltelijk benoemd waren maar nog niet helemaal volledig of als je het over een bepaald onderwerp had door het verhaal heen even terug te koppelen naar onze antwoorden van onze vragenlijsten, echt leuk!
Ook heb je de stukken van onze ouders/getuigen heel mooi er in terug laten komen!
En natuurlijk niet te vergeten, het infinity teken, echt mooi dat je dat ook benoemde!
We hebben ook echt alleen maar zulke positieve reacties van iedereen gekregen over jou, dat je het zo ontzettend leuk hebt gebracht, precies wat bij ons past ! Waarmee wij dus heel veel geluk hebben gehad dat je onze babs was ! De ceremonie was echt niet te lang of te kort, gewoon perfect!
De dag verder is echt helemaal gelopen zoals we hoopten, heel erg goed gegeten ‘s avonds, en toen het feest! Werkelijk een dag om echt nooit meer te vergeten! Zoveel mooie verrassende en leuke momenten op een dag.
Nu nog afwachten op de foto’s van de fotograaf, dat zal nog enkele weken duren verwachten wij dan, omdat hij ze stuk voor stuk wil nazien en nodig verbeteren qua kwaliteit. Mijn oom heeft de hele ceremonie gefilmd dus die krijgen wij ook nog zodat we die zeker nog verschillende keren terug gaan kijken !
Nogmaals hartelijk dank voor al jouw inzet, om voor ons zo een ceremonie weg te zetten ! Eén om nooit meer te vergeten ! Marnix & Steffy
———————————
Moeder bruidegom: Ik wil je nog heel graag persoonlijk bedanken voor de prachtige huwelijksplechtigheid van Marnix en Steffy van afgelopen vrijdag. Wat was het een indrukwekkend en persoonlijk moment wat ik niet snel zal vergeten. We hebben ontzettend genoten van een onvergetelijke dag en zijn dit weekend met niets anders bezig geweest dan het herhalen en terugkijken op deze mooie dag. Nogmaals heel hartelijk dank voor jouw inzet en bijdrage in deze.