Soms ontmoet je mensen die niet voor niets op je pad komen … Bij een shoot maakten we kennis met Leonie! Een hele warme & open vrouw. Ze maakte ons gelijk enthousiast. En toen ik een paar maanden later zelf ging trouwen, dacht ik gelijk aan haar.
Een ceremoniespreker is in België, waar wij wonen, nog een onbekend fenomeen. Maar wat zou het tof zijn als ze me kon helpen met mijn tekst. Ik wilde zo graag de mensen raken! En investeren in de juiste woorden. En dat heeft ze gedaan, met alle liefde! Aangepast ook aan ons thema: vuur! Onze feedback: “ Hey Leonie, ‘There were never butterflies, just fire.’ Dat het vuurwerk was, das zeker! Ons huwelijk was een dag van lachen tot we buikpijn hadden, schone woorden, mekaar vastpakken en dank u zeggen, een traantje, nog harder lachen, drinken, kipjes eten en nog eens klinken. Dat we – mede dankzij jouw talent – nog steeds op wolkjes lopen? Reken maar van YES! ” … and they lived happily ever after. Lorenzo en Sophie Meneer en mevrouw De Block